Uitgelicht project

Kwaliteit voert bij ons de boventoon. Zo zijn wij sinds 1997 als AF-erkend schildersbedrijf in het bezit van het ISO 9001-certificaat. Kwaliteit betekent voor ons onder meer afspraken maken en die nakomen. Daarom werken we met duidelijke offertes waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

C+_VCA_rgbKwaliteit speelt in onze aanpak een belangrijke rol. Sinds 1997 zijn wij dan ook in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Kwaliteit betekent voor ons onder meer afspraken maken en die nakomen. Daarom werken we met duidelijke offertes met daarin helder omschreven de werkzaamheden en de kosten.

Joh van doorn kwaliteit Onderhoud NLWij zijn ook aangesloten bij de Onderhoudnl, voorheen bekend als de erkenningsregeling AF. Al onze opdrachten worden uitgevoerd volgens de voorwaarden van deze erkenningsregeling. Al onze offertes bevatten hiervan een exemplaar.

imageWij ontvingen als eerste schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf in Nederland het FIRA Brons Rapport. Hiermee voldoen wij aan de eerste stap op de ladder van het FIRA Rating System en tonen we aan transparant te zijn over wat we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). Het platform sluit nauw aan op internationale en nationale normen op het gebied van duurzaamheid. Het platform is een getrapt systeem, bestaande uit de procesniveaus Brons, Zilver, Goud en Platina, waarmee organisaties een steeds hoger niveau van integratie en transparantie bereiken.

Savantis, voorheen Stichting Vakopleiding Schildersbedrijf (SVS), heeft ons schildersbedrijf vanaf het begin opgenomen in het register van erkende opleidingsbedrijven. Jaarlijks leiden wij leerling schilders op tot vakman, zodat we ook in de toekomst verzekerd blijven van goed opgeleid personeel. Binnen ons bedrijf is er voor iedere medewerker een opleidingsplan op het gebied van veiligheid, vakbekwaamheid en kwaliteitszorg. ln 1998 zijn wij beloond voor onze inspanningen op het gebied van opleiden. Wij zijn op voorspraak van een jury van deskundigen uit meer dan 100.000 leerbedrijven in Nederland, aangewezen als het Beste Leerbedrijf van 1997.

Binnen ons bedrijf is een veiligheidssysteem opgezet dat voldoet aan de eisen van de Veiligheids Checklist Aannemers. Dit systeem voorziet in gekeurd klim- en hulpmaterieel, het analyseren van gevaarlijke situaties en opleidingen. Met dit systeem wordt de veiligheid van iedereen op de werkplek gegarandeerd.

Wij zijn erkend onderhoudsbedrijf bij VVE-Belang, dat de belangen behartigt van VvE’s en erkende onderhoudsbedrijven aanbiedt.

Watergedragen verfsoorten
Wij gebruiken voor het schilderwerk in binnensituaties uitsluitend niet schadelijke oplosmiddelarme verfsoorten. Tijdens de uitvoering van een project wordt de overlast voor de klant en onze medewerkers geminimaliseerd. De verfsoorten zijn door onze medewerkers zelf getest en goed bevonden.