Energiecentrum De Bilt van start

Onlangs is www.energiecentrumdebilt.nl gelanceerd tijdens het BENG café. Energiecentrum De Bilt ontzorgt eigenaren die hun woonhuis of bedrijfspand willen verduurzamen. Samen met andere Biltse ondernemers bieden wij oplossingen aan voor energiebesparings- en duurzaamheidsvragen.

Energiecentrum De Bilt wil eigenaren van onroerend goed in de gemeente De Bilt ontzorgen die hun bestaande huis of bedrijf willen verduurzamen. Wij zoeken de ruimte binnen de bestaande initiatieven van overheid, gemeente en bewoners om onze expertise maximaal in te kunnen zetten. Wij richten ons daarbij met name op bedrijven en grotere woningen waarvan de eigenaren grote duurzame ambities hebben die vanwege de complexiteit een integrale en professionele aanpak vereisen.

Het episch centrum van Energiecentrum De Bilt bestaat uit een groep ervaren onafhankelijke energieadviseurs. Daaromheen zijn de duurzame koplopers geselecteerd, bedrijven in de regio die hun sporen verdiend hebben op het gebied van het verduurzamen van woningen en bedrijven. Dit consortium vormt samen met de adviseurs het Energiecentrum De Bilt en is verbonden aan de Stichting Regionale Energiecentra Nederland (i.o).

De aangesloten uitvoerende bedrijven van Energiecentrum De Bilt zijn: Energiekantoor, De Bilt (energielevering en advies), Huussen Elektro, De Bilt (elektrotechniek, beveiliging, domotica), Joh. van Doorn, De Bilt (schilderwerk, glaswerk, onderhoud), RoBouw, De Bilt (verbouw, onderhoud, renovatie, nieuwboud) en Slim Isolatie Advies (isolatie advies & duurzame bouwbegeleiding).