Ook voor onderhoud bij Vereniging van Eigenaren

Als particulier kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht voor het schilderwerk aan uw huis. Dat kan natuurlijk ook wanneer u een appartement bewoont en het onderhoud daarvan valt onder een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Onze werkwijze
Alle bewoners stellen wij per brief op de hoogte van onze werkwijze en de uit te voeren werkzaamheden. Ook verzorgen wij de afspraken met bewoners. Wij werken in kleine ploegen met een vast contactpersoon die maximaal bereikbaar is voor alle vragen omtrent de uitvoering. Al onze werknemers beheersen de Nederlandse taal volledig zodat de communicatie tussen uitvoerenden en bewoners duidelijk is. Ook zijn alle schilders, timmerlieden en glaszetters duidelijk herkenbaar in onze verzorgde en sprekende bedrijfskleding.

Tijdens de uitvoering houdt een verftechnisch adviseur van de verfleverancier de werkzaamheden in de gaten. Voor het werk definitief wordt opgeleverd voeren we een enquête uit onder alle eigenaren. Eventuele afwijkingen kunnen hierop worden aangegeven. We gaan dan zo snel mogelijk een gesprek aan met de betreffende bewoner om een passende oplossing te bieden. De door de bewoners getekende enquêteformulieren worden na oplevering overhandigd aan het bestuur.

Wij gaan er van uit met deze werkwijze een bevredigend eindresultaat te kunnen bereiken en de definitieve oplevering eventueel in het bijzijn van de technische commissie met glans te kunnen doorstaan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw VvE? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle VVE projecten »