Kwaliteit en zorgvuldigheid. Daar draait het bij ons om. Daarom werken we met duidelijke offertes waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

Kwaliteit speelt een belangrijke rol. Sinds 1997 zijn wij daarom in het bezit van het ISO 9001 certificaat.

Joh van doorn kwaliteit Onderhoud NL

Al onze opdrachten worden uitgevoerd volgens de voorwaarden van OnderhoudNL. Onze offertes bevatten hiervan een exemplaar. Bekijk hier de voorwaarden.

image

Wij ontvingen als eerste schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf in Nederland het FIRA Brons Rapport. Hiermee tonen we transparantie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Wij leiden jaarlijks leerlingschilders op tot vakman. Voor iedere medewerker is er daarom een opleidingsplan op het gebied van veiligheid, vakbekwaamheid en kwaliteitszorg. In 1998 waren wij Beste Leerbedrijf van 1997.

Ons veiligheidssysteem voldoet aan de eisen van de Veiligheids Checklist Aannemers: gekeurd klim- en hulpmaterieel, het analyseren van gevaarlijke situaties en opleidingen.

Wij zijn erkend onderhoudsbedrijf bij VVE-Belang.

 

Watergedragen verfsoorten

Wij gebruiken voor binnenschilderwerk  uitsluitend verfsoorten zonder oplosmiddel. Hierdoor wordt de overlast voor klant en medewerkers geminimaliseerd. De verfsoorten zijn door ons zelf getest en goed bevonden.