Nieuws

Vakman gezocht: glaszetter/timmerman

Wij zoeken een glaszetter/timmerman van het kaliber vakman.

Werk jij het liefst tussen vakmensen? Ben jij op zoek naar kwaliteit, stanbiliteit en toekomstmogelijkheden? Ben je ook nog eens een kei in glaszetten en timmeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stuur ons snel je cv en motivatie. Wij nodigen je dan graag uit voor een gesprek.

Mail ons

Stadspomp in Naarden

In Naarden staat een replica van een oude stadspomp waarvan er in de 18de en 19de eeuw zo’n 30 verspreid stonden in de hele vesting. Deze kon wel een opknapbeurt gebruiken. Nu staat ie weer te glimmen als nooit te voren. (meer…)

Wulpenhorst in Zeist binnenwerk

Het is winter, dus de meeste van onze werkzaamheden spelen zich op dit moment binnen af. Zo ook in zorgvilla-in-aanbouw De Wulpenhorst aan de Tiendweg in Zeist. (meer…)

Kantoorgebouw Helix is bijzonder en duurzaam

Langs de A2, ter hoogte van Leidsche Rijn zijn de afgelopen jaren al verschillende spectaculaire gebouwen gerealiseerd. Nieuwste aanwinst: kantoorgebouw Helix. Een duurzaam kantoorgebouw waarin beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan. Verantwoordelijk voor het schilderwerk aan het gebouw op de Reykjaviklaan zijn wij, inclusief die prachtige gele, spiraalvormige trap. (meer…)

Een niet-alledaags klusje

Het gebeurt niet vaak dat je schilderwerk verricht aan een handploeg. En dan ook niet zomaar één, maar een dubbelschaars-handploeg uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Een leuk, niet alledaags, project voor de firma Agterberg B.V. (meer…)

Geen eindejaarsafsluiting schildersbedrijf Van Doorn: donatie Ronald Mac Donaldhuis

Opgetogen nam Agatha Kleis, manager van het Ronald MacDonaldhuis in Utrecht, deze week een donatie ter waarde van 2000 euro in ontvangst van directeur Johan van Doorn van Joh. Van Doorn De Bilt BV. Het bouw-, schilder- en glasbedrijf besloot het bedrag dat anders naar de jaarlijkse eindejaarsafsluiting zou gaan, te doneren aan het goede doel. (meer…)