Onderzoek: reparatie kozijn milieuvriendelijker dan vervanging

Bel ons 030 – 220 01 09

Direct offerte aanvragen »
Nieuws

Onderzoek: reparatie kozijn milieuvriendelijker dan vervanging

Veel woningeigenaren krijgen vroeg of laat te maken met aangetast hout in kozijnen. Vaak wordt al snel naar vervanging gegrepen, maar uit milieuoogpunt is reparatie een betere keuze, blijkt uit onderzoek van CE Delft. (meer…)

Wachthuisjes Paushuize

Nadat ze jarenlang stonden weg te stoffen in een depot van het Nationaal Militair Museum, werden ze 4 jaar geleden door ons volledig gerestaureerd de twee houten wachthuisjes behorend tot Paushuize op de Pausdam in Utrecht. (meer…)

Onderwijsgebouw Echo TU Delft Campus

Op TU Delft Campus is binnenkort een prachtig nieuw onderwijsgebouw rijker: Echo. Wij werken hier al sinds juni 2021 aan mee en zijn verantwoordelijk voor het schildewerk en we voorzien het gebouw van mooi behang in bepaalde ruimtes. (meer…)

Bouwvilla’s

Sinds begin februari beschikken wij over twee hagelnieuwe bouwketen. Of liever gezegd: bouwvilla’s. Met dank aan Co van de Berg. En DWB-Reclame. (meer…)

Bijzonder jubileum

Vierden we vorig jaar al het feit dat hij 80 werd, dit jaar maken we het nog mooier: Ton Elders is namelijk 25 jaar in dienst bij ons bedrijf. Een bijzonder jubileum voor de geboren en getogen Biltenaar, en dat nog meer dankzij zijn leeftijd dan aan het aantal jaren bij het bedrijf uit Bilthoven. (meer…)

Vakman gezocht: glaszetter/timmerman

Wij zoeken een glaszetter/timmerman van het kaliber vakman. Werk jij het liefst tussen vakmensen?

Ben jij op zoek naar kwaliteit, stanbiliteit en toekomstmogelijkheden? Ben je ook nog eens een kei in glaszetten en timmeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. (meer…)