Nieuws

Wij zoeken per direct een werkvoorbereider/calculator

Een collega met hart voor zijn vak. Een vakman die uitdagingen niet uit de weg gaat, maar ook een eenvoudige klus niet schuwt.

Kom jij ons team versterken en heb je minimaal je MBO-diploma en rijbewijs B? Stuur dan je CV en motivatie naar info@johvandoorn.nl. Wij nodigen je dan graag uit voor een gesprek.

(meer…)

Onderwijsgebouw Echo TU Delft Campus

Op TU Delft Campus is binnenkort een prachtig nieuw onderwijsgebouw rijker: Echo. Wij werken hier al sinds juni 2021 aan mee en zijn verantwoordelijk voor het schildewerk en we voorzien het gebouw van mooi behang in bepaalde ruimtes. (meer…)

Bouwvilla’s

Sinds begin februari beschikken wij over twee hagelnieuwe bouwketen. Of liever gezegd: bouwvilla’s. Met dank aan Co van de Berg. En DWB-Reclame. (meer…)

Bijzonder jubileum

Vierden we vorig jaar al het feit dat hij 80 werd, dit jaar maken we het nog mooier: Ton Elders is namelijk 25 jaar in dienst bij ons bedrijf. Een bijzonder jubileum voor de geboren en getogen Biltenaar, en dat nog meer dankzij zijn leeftijd dan aan het aantal jaren bij het bedrijf uit Bilthoven. (meer…)

Vakman gezocht: glaszetter/timmerman

Wij zoeken een glaszetter/timmerman van het kaliber vakman. Werk jij het liefst tussen vakmensen?

Ben jij op zoek naar kwaliteit, stanbiliteit en toekomstmogelijkheden? Ben je ook nog eens een kei in glaszetten en timmeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. (meer…)

Stadspomp in Naarden

In Naarden staat een replica van een oude stadspomp waarvan er in de 18de en 19de eeuw zo’n 30 verspreid stonden in de hele vesting. Deze kon wel een opknapbeurt gebruiken. Nu staat ie weer te glimmen als nooit te voren. (meer…)