Nieuws
Botanische Tuinen Utrecht nieuuw hek Joh. Van Doorn

Nieuw hek botanische tuinen in Utrecht

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire centrum De Uithof. De Tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. De toegangshekken tot de tuinen zijn onlangs vernieuwd, voor het schilderwerk hebben wij ons mogen inzetten. (meer…)

Prachtig decoratieschilderwerk in Utrecht

De entree van een appartementencomplex in Utrecht wordt sinds kort opgesierd door dit prachtige, handgeschilderde gedicht . Weer een staaltje vakmanschap van onze decoratieschilder.

Marmerimitaiteschilderwerk en schouw geschilderd in Huis ter Heide door schildersbedrijf Jo. van Doorn

Hout- en marmer-imitaties aanbrengen in Huis ter Heide

Op de Ericaweg in Huis ter Heide hebben we het binnenschilderwerk verzorgd, hierbij hebben op bepaalde plekken hout- en marmerimitaties toegepast.

Mitros organiseert ‘Kwastendag’

Woningcorporatie Mitros organiseert, samen met een aantal van haar vaste onderhoudsbedrijven, een ‘Kwastendag’. De bedoeling is om jongeren die moeilijk aan het werk komen te laten zien hoe leuk het is om schilder te worden. (meer…)

Ingepakte steiger aan gevel Springhavertheater in Utrecht

Werk op de Springweg in Utrecht

De gevel van filmtheater en café Springhaver op de Springweg in Utrecht was weer aan een onderhoudsbeurt toe. Het houtwerk wordt weer geschilderd, muren gevoegd en waar nodig voeren wij loodgieterswerk uit. Zo ziet alles er deze zomer weer piekfijn uit op de Springweg in Utrecht. (meer…)

Dak- en gevelonderhoud Choorstraat in Utrecht

Na een jaar van voorbereidingen met gemeente, havendienst en alle verschillende opdrachtgevers, konden we in januari aan de slag met een prachtig en groot project op de Choorstraat in Utrecht. (meer…)