Van Doorn introduceert eerste elektrische glasbus van Nederland

Bel ons 030 – 220 01 09

Direct offerte aanvragen »
Nieuws

Van Doorn introduceert eerste elektrische glasbus van Nederland

BILTHOVEN – Schilder-, glas- en onderhoudsbedrijf Joh. Van Doorn De Bilt BV heeft donderdag 21 december de eerste elektrische glasbus van Nederland in gebruik genomen. Het Bilthovense familiebedrijf is daarmee weer een stap verder in haar streven volledig klimaatneutraal te worden.

Van Doorn introduceert eerste elektrische glasbus van NederlandDe bedrijfsauto maakt onderdeel uit van een groter pakket een verduurzamingsmaatregelen die het bedrijf heeft genomen. Zo worden op termijn alle bedrijfsauto’s vervangen door elektrische exemplaren en is de bedrijfslocatie volledig zelfvoorzienend inmiddels dankzij het aanbrengen van meer dan honderd zonnepanelen op het dak.

Directeur Johan van Doorn is bijzonder trots op volgende stap in de verduurzaming van het Bilthovense bedrijf. “Met deze unieke elektrische glasbus zijn we nog meer klaar voor de toekomst en nog beter in staat onze verduurzamingsprojecten milieubewust uit te voeren. Zo kunnen wij de komende jaren met een gerust hart het centrum van de stad Utrecht in om daar monumenten van duurzaam glas te voorzien.”

De elektrische glasbus van het type ID.Buzz is, zoals alle bedrijfsauto’s van Van Doorn, geleverd door Autobedrijf De Rooij uit Bilthoven en geschikt gemaakt om glas te vervoeren door een gespecialiseerd bedrijf uit Duitsland.

Het resultaat is daar!

We hebben bij onze projecten al laten zien dat we weer met een mooi staaltje interieur- en decoratieschilderwerk bezig zijn in het spectaculaire nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam. (meer…)

Dit prachtige torentje op het hoofdkantoor van Altrecht in Zeist bevatte erg veel houtrot. Na een grondige restauratie door onze vakmensen is hij nu weer door onze andere specialisten op zijn plek getilt. Vakwerk van en op grote hoogte.

Omdat het lastig was om houtrot in deze toren te verhelpen en hem weer als nieuw te restaureren. Dus hebben we hem gedemonteerd en in alle rust in onze werkplaats weer terug naar nieuwstaat te brengen.

Het houtrotprobleem is deze zomer verholpen en de toren is weer als nieuw en weer op zijn plek getild. Prachtig werk weer van onze mannen. Bekijk het hele project hier https://johvandoorn.nl/…/zeist-een-speciale-behandeling/

Wij zijn officieel dealer van BENGglas

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

(meer…)

Schilder en glaszetter zijn ‘kansberoepen’

Schilder en glaszetter behoren tot de 45 meest kansrijke beroepen dat meldt schildersvak.nl. Wie voor een van deze vakken kiest, heeft vrijwel zeker een baan. Onderzoeken van Randstad en UWV tonen dit aan. (meer…)

Onderzoek: reparatie kozijn milieuvriendelijker dan vervanging

Veel woningeigenaren krijgen vroeg of laat te maken met aangetast hout in kozijnen. Vaak wordt al snel naar vervanging gegrepen, maar uit milieuoogpunt is reparatie een betere keuze, blijkt uit onderzoek van CE Delft. (meer…)