Nieuws

Wist je dat…

Ons bedrijf een plekje heeft op onlinemuseumdebilt.nl? Het Online Museum De Bilt geeft informatie over en beelden van de geschiedenis van de zes kernen van de gemeente De Bilt. (meer…)

In de media

Waar de schilder gaat, daar gaat zijn busje. De vakman en zijn busje zijn sinds jaar en dag onafscheidelijk. Een klassieke dieselbus, een elektrisch aangedreven exemplaar of misschien zelfs een (bak)fiets? In de schildersvakkrant worden schilders en hun voertuigen geportretteerd. Onlangs was het de beurt aan onze collega Timo Miltenburg. (meer…)

Een krachtige combinatie

Op de Nieuwegracht in Utrecht hebben wij samen met aannemer Spijkers met Koppen prachtige hoogstandje qua architectuur en renovatie voltooid. (meer…)

Van Doorn introduceert eerste elektrische glasbus van Nederland

BILTHOVEN – Schilder-, glas- en onderhoudsbedrijf Joh. Van Doorn De Bilt BV heeft donderdag 21 december de eerste elektrische glasbus van Nederland in gebruik genomen. Het Bilthovense familiebedrijf is daarmee weer een stap verder in haar streven volledig klimaatneutraal te worden.

(meer…)

Het resultaat is daar!

We hebben bij onze projecten al laten zien dat we weer met een mooi staaltje interieur- en decoratieschilderwerk bezig zijn in het spectaculaire nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam. (meer…)

Dit prachtige torentje op het hoofdkantoor van Altrecht in Zeist bevatte erg veel houtrot. Na een grondige restauratie door onze vakmensen is hij nu weer door onze andere specialisten op zijn plek getilt. Vakwerk van en op grote hoogte.

Omdat het lastig was om houtrot in deze toren te verhelpen en hem weer als nieuw te restaureren. Dus hebben we hem gedemonteerd en in alle rust in onze werkplaats weer terug naar nieuwstaat te brengen.

Het houtrotprobleem is deze zomer verholpen en de toren is weer als nieuw en weer op zijn plek getild. Prachtig werk weer van onze mannen. Bekijk het hele project hier https://johvandoorn.nl/…/zeist-een-speciale-behandeling/