Met ons unieke MeerjarenOnderhoudsPlan verkeert uw huis altijd in de beste conditie

U komt nooit meer voor verrassingen te staan en bent aantoonbaar minder geld kwijt dankzij ons MeerjarenOnderhoudsPlan. Kortom, u hebt er geen omkijken meer naar en uw woonplezier wordt nog groter.

Al heel lang maken wij meerjarenonderhoudsplannen voor grotere opdrachtgevers. Daarvan laten wij nu ook onze particuliere relaties profiteren. Want ook voor woonhuizen is een onderhoudsplan interessant.

Speciaal voor onze particuliere opdrachtgevers hebben wij daarom het MeerjarenOnderhoudsPlan (MOP) ontwikkeld. Dit plan houdt in dat wij het denkwerk over de uitvoering en planning van het onderhoudschilderwerk van u overnemen. Zodat u daar geen zorgen meer over hebt.

MOP in de praktijk
Nadat wij uw woning geheel hebben geschilderd en de ondergrond hebben kunnen inspecteren op eventuele onvolkomenheden, krijgt u van ons een inschrijfformulier voor het MeerjarenOnderhoudsPlan. Gaat u hiermee akkoord, dan voeren wij na twee jaar een eerste inspectie uit. Dit doen wij samen met u. In dat tweede jaar hoeft er waarschijnlijk niets of nauwelijks iets te worden uitgevoerd. Na het tweede jaar inspecteren wij uw huis jaarlijks. Gebreken komen zo snel aan het licht. Naar aanleiding van de inspectie stellen wij een offerte op van de werkzaamheden die in dat jaar noodzakelijk zijn.

Woningbezitters die gebruiken maken van onze MOP, zijn zeer enthousiast en wellicht kunnen wij u binnenkort aan ons klantenbestand koppelen.

Bekijk alle MOP projecten »