Deskundigheid & vakmanschap gaat over ons

Daarmee onderscheidt een schilder zich. Voeg daar klantgerichtheid aan toe en het gaat over ons, Joh. Van Doorn De Bilt BV.

Service stond al hoog in het vaandel toen opa Johan van Doorn in 1937 voor zichzelf begon. Zijn eenmansbedrijf groeide al snel uit tot een gerespecteerd bouw- en schildersbedrijf dat zich onderscheidt door specialistische onderhoudswerkzaamheden aan monumentale panden in de regio Utrecht en daarbuiten. Niet voor niets zijn wij dan ook de schilders van de Domtoren.

Al meer dan 75 jaar hebben wij een naam hoog te houden in de regio Utrecht (en daar buiten). Onze specialisten voeren hun opdrachten feilloos uit en gaan daarbij zeer zorgvuldig te werk. Wij staan dag en nacht voor u klaar en verlenen u de beste service. Of het nu gaat om schilderwerk, vastgoedonderhoud of glas, bij ons bent u aan het juiste adres voor de totale oplossing.

Naast schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw, kunt u bij ons terecht voor alle soorten wandafwerking, betonreparaties, decoratie- en reclameschilderwerk en natuurlijk glaswerk. Bovendien denken we graag me u mee. Bijvoorbeeld bij het combineren van binnenschilderwerk en verhuisdiensten.

Onze ruim tachtig medewerkers leveren sinds jaar en dag uitstekend werk af. Zij houden onze naam en faam hoog. En beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen.