Uitgelicht project

Deskundigheid & vakmanschap

Daarmee onderscheiden wij ons. Voeg daar klant- en servicegerichtheid aan toe en u begrijpt waarom wij al meer dan 85 jaar de hoogste kwaliteit leveren. Al sinds 1937 toen opa Johan van Doorn in 1937 voor zichzelf begon. Zijn eenmansbedrijf groeide al snel uit tot een gerespecteerd bouw- en schildersbedrijf. Vanaf het begin onderscheiden wij ons door specialistische onderhoudswerkzaamheden aan monumentale panden in de regio Utrecht en daarbuiten.

Onze specialisten voeren hun opdrachten feilloos uit en gaan daarbij zeer zorgvuldig te werk. Wij staan dag en nacht voor u klaar en verlenen de beste service. Of het nu gaat om schilderwerk, vastgoedonderhoud of glas, bij ons bent u aan het juiste adres voor de totale oplossing.

Naast schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw, kunt u bij ons terecht voor alle soorten wandafwerking, betonreparaties, decoratie- en reclameschilderwerk en natuurlijk glaswerk. Bovendien denken we graag me u mee. Bijvoorbeeld bij het combineren van binnenschilderwerk en verhuisdiensten.

Onze medewerkers leveren sinds jaar en dag uitstekend werk af. Zij houden onze naam en faam hoog. Een beter visitekaartje kunnen wij ons niet wensen.

Meer over de historie van ons bedrijf is te vinden op een pagina die het Online Museum De Bilt aan ons wijdde.