Joh. van Doorn eerste schilders- en onderhoudsbedrijf met FIRA MVO-rapport Brons

Bel ons 030 – 220 01 09

Direct offerte aanvragen »

Joh. van Doorn eerste schilders- en onderhoudsbedrijf met FIRA MVO-rapport Brons

BILTHOVEN – Joh. van Doorn De Bilt BV, ontving deze week als eerste schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf van Nederland het FIRA Brons Rapport. Na een uitgebreide audit door verificatiebureau FIRA zet het Utrechtse bedrijf hiermee de eerste stap op de ladder van het FIRA Rating System en toont hiermee aan transparant te zijn over wat het doet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Platform

FIRA verifieert MVO-informatie van bedrijven en instellingen en maakt op deze wijze MVO bespreekbaar op basis van betrouwbare gegevens. Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). Het platform sluit nauw aan op internationale en nationale normen op het gebied van duurzaamheid, iets wat ook bij Joh. van Doorn de Bilt BV hoog in het vaandel staat.

Transparantie

Het platform is een getrapt systeem, bestaande uit de procesniveaus Brons, Zilver, Goud en Platina, waarmee organisaties een steeds hoger niveau van integratie en transparantie bereiken. Met het bereiken van FIRA Brons laat het bedrijf uit Bilthoven zien dat het richting klanten meer transparantie geeft over MVO-beleid en –activiteiten.

Trots

“Wij zijn trots op deze erkenning op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, aldus algemeen directeur Johan van Doorn. “Het is een blijk van waardering en een mooi bewijsstuk voor het MVO-beleid dat wij hanteren.”