Delft – Onderwijsgebouw Echo TU Delft Campus

Op TU Delft Campus is binnenkort een prachtig nieuw onderwijsgebouw rijker: Echo. Wij werken hier al sinds juni 2021 aan mee en zijn verantwoordelijk voor het schildewerk en we voorzien het gebouw van mooi behang in bepaalde ruimtes.

Het groeiende aantal studenten in combinatie met de behoefte aan grotere maar ook flexibelere onderwijsruimtes heeft geleid tot de ontwikkeling van dit tweede extra onderwijsgebouw. Het wordt een interfacultair onderwijsgebouw met een grote variëteit aan onderwijszalen passend bij de verschillende manieren van onderwijs geven en studeren. Er komen in totaal zeven onderwijszalen die grotendeels flexibel indeelbaar zijn. Zo kunnen drie aparte zalen worden gemaakt van de grootste collegezaal van 700 plekken. Groepswerk en zelfstudie is mogelijk op de ruim 300 studieplekken. En natuurlijk komt er ook horeca met een divers aanbod voor de gebruikers in het gebied.

Op TU Delft Campus zijn al meer dan 240 nationale en internationale bedrijven gevestigd, variërend van veelbelovende startups tot gerenommeerde techbedrijven. Op de campus werken meer dan 41.000 onderzoekers, ondernemers en studenten samen aan radicale innovaties voor een betere samenleving. ‘A community pioneering for change’.

Meer over Echo

Bekijk alle projecten »