Schildersbedrijf Joh. Van Doorn 80 jaar thuis in De Bilt

Bel ons 030 – 220 01 09

Direct offerte aanvragen »
Uitgelicht project

Schildersbedrijf Joh. Van Doorn 80 jaar thuis in De Bilt

BILTHOVEN – Dit jaar bestaat Joh. Van Doorn De Bilt BV 80 jaar. Het schildersbedrijf dat in 1937 werd opgericht door Johan van Doorn sr., is in al die jaren uitgegroeid tot een totaalvastgoedonderhoudsbedrijf met meer dan tachtig personeelsleden waarvan verschillende al meer dan 40 jaar in dienst zijn.

Het begon ooit aan de Voordorpsedijk in Groenekan als eenmanszaak. Daarna opereerde het gegroeide bedrijf vanaf  Blauwkapelseweg in De Bilt, waarna het ruim twintig jaar opereerde vanuit verschillende locaties op de Burgemeester De Withstraat in De Bilt. In 2007, bij het 70-jarige jubileum, onthulde het bedrijf een nieuwe episode in de lange geschiedenis en verhuisde in 2010 naar een moderne nieuwe locatie op het nieuwe duurzame bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven. Hier is het bedrijf nu al weer zeven jaar gevestigd. “Naar volle tevredenheid”, aldus directeur Johan van Doorn. “We waren pioniers op dit terrein. En stonden we midden in de blubber de eerste jaren, nu worden we omringd door een keur aan Biltse bedrijven en bevinden we ons hier in goed gezelschap.”

Met Johan van Doorn staat inmiddels de derde generatie van Doorns aan het roer van het bouw-schilder-glasbedrijf. In september vierden personeel, familie en vrienden groots het 80-jarige bestaan. En eind dit jaar hoopt het bedrijf een tweede eretitel (na de Nationale Schildersvakprijs in 2012) binnen te halen als ‘Biltse Ondernemer van het Jaar’ waarvoor het bedrijf is genomineerd. Van Doorn hoopt dat het bedrijf nog lang mag bestaan, waarbij het de uitdaging voor de toekomst is om goede mensen aan zich te binden en nog meer richting totaalonderhoudsbedrijf te gaan. “Maar schilderen is en blijft onze basis”, aldus Johan van Doorn.