Relatie in beeld… Hil Bos (vastgoedbeheerder Colliers International)

Bel ons 030 – 220 01 09

Direct offerte aanvragen »

Relatie in beeld… Hil Bos (vastgoedbeheerder Colliers International)

In Uit de Kwast Gelekt gaan we in gesprek met een relatie, leverancier of een klant om meer over de achtergronden van onze samenwerking te weten te komen. Deze keer gingen we in gesprek met Hil Bos van vastgoedbeheerder Colliers.

 ‘Een prachtig bedrijf dat zich goed door ontwikkelt’ 

Al zo’n twintig jaar werken wij samen met Hil Bos. Tegenwoordig is hij projectmanager bij Colliers International. In de beginjaren van de samenwerking werkte hij voor Werkhoven, een bedrijf in vloeren dat was gevestigd naast Peperkamp, dat toen nog een zelfstandig onderdeel was van ons bedrijf en de schilderwerkzaamheden verzorgde het vloerenbedrijf.

Inmiddels bestaan beide bedrijven niet meer in naam, maar is de samenwerking tussen Bos en Van Doorn blijven bestaan. En daarmee de goede relatie. Bos: “Wij zijn toen met Van Doorn in zee gegaan en ik ben met het bedrijf blijven werken in al mijn volgende functies.”

Huisvesting

Inmiddels werkt Bos voor Colliers International, een vastgoedadviesbureau en een van de grootste spelers in de wereld als het gaat om het huisvesten van bedrijven. Hij is daar projectmanager en houdt zich als zodanig bezig met het zoeken en naar en organiseren van huisvesting voor klanten. “Een klant legt zijn zoekvraag bij ons neer en wij zorgen ervoor dat dit van a tot z geregeld wordt. Dus van het uitzoeken en aanhuren van een kantoor tot en met de inrichting ervan.”

Teamplayer

En natuurlijk van alles wat daartussen zit en waarbij ook wij om de hoek komen kijken. Dus het schilder- en afbouwwerk. Bos: “In veel gevallen schakelen wij, waar mogelijk, daarvoor Van Doorn in. En dat doen we niet zonder reden. Bij Van Doorn staat namelijk kwaliteit altijd bovenaan. Daarnaast is het ontzettend belangrijk en fijn voor ons dat het bedrijf als een echte teamplayer in zo’n proces opereert. Het bedrijf en de medewerkers zijn zeer flexibel. Ze voelen feilloos aan wat er moet gebeuren en anticiperen zeer snel op veranderende of gewijzigde situaties op de werkvloer. Van Doorn ontzorgt en dat is fijn voor ons en dus ook voor de klant.

Vaderfiguur

In al die jaren hebben beide partijen in verschillende gedaantes veel samengewerkt. Voorbeelden van mooie projecten zijn er voor Hil Bos dan ook voldoende. Voor hem springt een succesvol project bij KLM er zeker uit, maar hij heeft ook goede herinneringen aan een project in Amersfoort. “Hierbij werkten we samen met een uitvoerder genaamd Hogendoorn. Een prachtig figuur en een soort vaderfiguur in de bouwwereld.”

Recht door zee

“Ik ben zeer blij te kunnen en mogen samenwerken met Johan en zijn bedrijf. Ik waardeer hem als ondernemer enorm. Recht door zee en zonder poeha. Van Doorn is een prachtig bedrijf dat zich goed door ontwikkelt waarbij ik het een hele goede zet vind dat ze zich ook zijn gaan richten op afbouw.