Uitgelicht project

Worden wij BILTSE ONDERNEMER VAN HET JAAR ?

Wij zijn genomineerd als Biltse Ondernemer van het Jaar! En daar zijn wij uiteraard zeer trots op. Of wij die eretitel ook daadwerkelijk krijgen horen we op woensdag 29 november tijdens de Awarduitreiking.

De afgelopen periode konden inwoners van de gemeente De Bilt hun favoriete ondernemers opgeven. Uit de meer dan 600 aanmeldingen heeft de jury een keuze gemaakt. De twaalf genomineerden zijn bekend! Tijdens de Award avond op 29 november aanstaande wordt uit hun midden de winnaar verkozen.

Na vele vergaderingen, research en bedrijfsbezoeken, selecteerde een deskundige jury uiteindelijk 12 genomineerden, verdeeld over de vier categorieën.

“De genomineerden zijn een voorbeeld voor anderen door hun klantgerichtheid, zakelijke succes en maatschappelijke betrokkenheid”, aldus voorzitter van de jury wethouder Ebbe Rost van Tonningen.

De genomineerden

Dit zijn de genomineerden in de vier categorieën
1. De Biltse Starter van het jaar: BienB Conceptstore, Jouw Werk Uitzendbureau, Zandbergen Shoes
2. De Biltse Middenstander van het jaar: Hoogenboom en Bogers Edelsmeden, Kooklust 121, Rijwielpaleis
3. De Duurzaamste Biltse Ondernemer van het jaar: Bijen en bedrijf, Het Recyclelab, Griftenstein & Zorg
4. De Biltse Ondernemer van het jaar: Berengroep, Joh. van Doorn, Plus Bilthoven

Meer informatie over deze genomineerden vindt u op www.debiltseondernemer.nl/genomineerden

Uitnodiging voor Award-avond

De uiteindelijke winnaars in elke categorie worden op woensdag 29 november 2017 tijdens de award uitreiking bekend gemaakt. Voor deze avond zijn alle ondernemers uit De Bilt uitgenodigd. Zij kunnen zich inschrijven via www.debiltseondernemer.nl.

“Met deze award avond willen we verrassende en waardevolle ontmoetingen tussen alle ondernemers uit onze gemeente stimuleren”, aldus Reinoud van Dommelen van Lionsclub De Bilt/Bilthoven, “de avond wordt een ode aan het ondernemerschap, die geen enkele ondernemer wil missen”.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.debiltseondernemer.nl. Hier kunnen ondernemers zich aanmelden voor de Award-avond.